Casti audio Mpow H12 IPO, Active Noise Canceling, Bluetooth 5.0, USB-C, Bas puternic, Microfon CVC8.0, Autonomie 40 ore, True Wireless - Resigilat

Mpow
269,00 Lei 149,00 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: H12 IPO-1016 Ai nevoie de ajutor? 0742 513 553
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Casti audio Mpow H12 IPO, Active Noise Canceling, Bluetooth 5.0, Bas puternic, Microfon CVC8.0, Autonomie 40 ore

Produs resigilat, fara urme de utilizare.



Reduce 90% din zgomotele de joasa frecventa: algoritmul activ de anulare a zgomotului de pe castile Bluetooth 5.0 Mpow anuleaza efectiv pana la 90% din zgomotele de joasă frecventa. Nota: După deconectare timp de 5 minute, castile se vor opri automat. Nu va faceti griji niciodată dacă nu uitati sa opriti ANC, se vor inchide singure.

Thumping Bass: Echipate cu drivere de grafen personalizate, castile Mpow H12 IPO sunt puternice pentru a face fata ritmurilor grele si pentru a reproduce o gama completa de frecvente de pana la 20 kHz. Veti putea sa ascultati un concert live cu o claritate extraordinara pe telefonul mobil, tableta, laptop, computer etc.

Microfon CVC 8.0 si Bluetooth 5.0: Cu microfon cu anulare a zgomotului si tehnologie CVC 8.0, 100% din vocea dvs. este transmisa cu claritate ridicata si 80% din zgomotele ambientale sunt suprimate. Puteti obtine mai multa libertate de la conexiunea rapida si ultra-stabila a castilor Bluetooth 5.0 Mpow.

Timp de redare 40H cu incarcare rapida USB-C: Castile Mpow cu anulare activa a zgomotului ofera pana la 40 de ore de muzica cu ANC oprit. Daca va grabiti, castile fara fir Mpow pot fi incarcate prin portul USB-C pentru 3 ore de muzica in decurs de 10 minute!

Modelul Mpow H12 IPO au casti de protectie din piele cu captuseala din spuma de memorie, pentru a se potrivi perfect peste urechi, pentru un confort de purtare indelungat. Banda poate fi ajustata pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale capului, în timp ce designul pliabil este usor de depozitat si transportat. Perfect pentru birou la domiciliu, curs online, calatorii etc.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti De luni pana vineri intre orele 10:00-17:00

0742 513 553 info@rovo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!